Aanhanger huren in Veenendaal

Willemsen Verhuur in is dé aanhanger verhuur specialist voor al uw klussen in de omgeving. Wij verhuren verschillende soorten aanhangwagens voor iedere klus. Bij ons huurt u gemakkelijk en snel een aanhanger die geschikt is voor uw klus in Veenendaal en omgeving.

Willemsen Verhuur in Veenendaal is de plek om eenvoudig en snel een aanhangwagen te huren. Onze aanhangwagens zijn veilig en geschikt voor het vervoer van losse producten, zoals stenen, puin of (tuin)afval. Met het erbij te huren gaasnet vervoert u alles veilig en efficiënt.

We werken met flexibele verhuurperiodes, vanaf één dag tot een maand. Mocht u nog langer willen huren, neem dan contact met ons op voor een mogelijkheid tot verlenging. Reserveer nu uw aanhanger voor Veenendaal en omgeving of bel naar 0488 441228.

Ons assortiment aanhangers

Veel gestelde vragen

Antwoord op al uw vragen. Toch nog vragen? Laat het ons gerust weten!

Wat is de prijs van het huren van een aanhangwagen in Veenendaal?

Dit hangt van welk type aanhanger u huurt. Op onze website vindt u alle actuele tarieven per duur van de reservering.

Hoeveel tijd kan ik de aanhangwagen huren?

Wij werken met flexibele verhuur periodes. U kunt een aanhanger voor in Veenendaal huren vanaf één dag tot een flexibele periode naar wens. Dit kan enkele weken tot enkele maanden zijn.

Wat voor soort producten kan ik vervoeren in de aanhangwagen?

In ons aanbod zitten diverse soorten aanhangers. Elk voor een ander doeleinde of product dat u wilt vervoeren. Wilt u groenafval, stortmateriaal of ander afval vervoeren naar het afvalbrengstation in Veenendaal? Dan kunt u prima uit de voeten met het huren onze aanhangwagen enkel asser. Wilt u een auto, motor of machine vervoeren dan kan u het beste onze aanhangwagen 3 asser met oprijklep huren. Wilt u geen losse aanhanger maar graag een combinatie met een bestelwagen? Bekijk dan eens onze BE-trekker. Wilt u lang materiaal vervoeren zoals bomen, balken of staalconstructies dan is onze aanhangwagen schamel wat u zoekt.

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen dan vrijblijvend met u meedenken over de aanhangwagen die het beste bij uw situatie past.

Is het mogelijk om een gaasnet te huren bij de aanhangwagen?

Ja, dat is zeker mogelijk. Voor € 5,00 per dag krijgt u een gaasnet meegeleverd die in meerdere afmetingen verkrijgbaar is.

Hoe lang moet ik van tevoren reserveren?

Als de aanhanger nog niet verhuurd is kunt u deze dezelfde dag nog komen ophalen.