Over Willemsen Verhuur

Willemsen Verhuur is gevestigd in Opheusden. Vanuit dit centraal gelegen dorp in Gelderland vlak bij Kesteren, Dodewaard, Rhenen, Ochten, Echteld, Lienden, Zetten, Andelst, Wageningen, Tiel en Ingen bedient Willemsen Verhuur een grote regio met de verhuur van machines en apparaten. Wij verhuren alle mogelijke machines en gereedschappen voor de bouw, industrie, hovenier en doe-het-zelver! Daarom hebben wij een gevarieerd en ruim assortiment artikelen.

Ook kunnen wij voor een langere tijd machines of gereedschap aan u verhuren. Daarbij kunnen we u aantrekkelijke korting(en) aanbieden. Desgewenst bezorgen wij machines en/of gereedschappen bij u op locatie. Neem voor langere periodes of bezorgen contact met ons op voor de mogelijkheden.

U kunt de artikelen online bekijken en desgewenst aanvragen door uw huurlijst in te sturen. Bel of mail gerust met Willemsen Verhuur als u advies wenst of graag in overleg wilt reserveren.

Ons werkgebied rondom Opheusden

Willemsen Verhuur is gevestigd in Opheusden en verhuurt machines, gereedschap en toebehoren met een straal van 30 km rondom de Neder Betuwe. Zit u buiten dit werkgebied? Bel of mail ons dan gerust om te informeren naar de mogelijkheden.

Ontdek ons assortiment

Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment op de website. Heeft u een keuze kunnen maken? Voeg de gewenste machine of het product dan toe aan uw huurlijst. Zodra uw huurlijst compleet is, kunt u deze insturen. U ontvangt vaak dezelfde dag al een vrijblijvend voorstel voor de doorgegeven periode.