Hoogwerker huren voor het glazenwassen

Als glazenwasser die op zoek is naar een hoogwerker, bent u bij Willemsen Verhuur aan het juiste adres. Of u nu een schaarhoogwerker, een zelfrijdende knikarm hoogwerker, een telescoophoogwerker, een spinhoogwerker of een smalle hoogwerker nodig heeft, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Met maar liefst acht verschillende soorten hoogwerkers hebben wij altijd de juiste machine voor uw project.

Welke hoogwerker is het meest geschikt voor glazenwassers?

Als glazenwasser staat u er niet alleen voor. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Hoge gebouwen en onstabiele ondergronden vragen mogelijk om een spinhoogwerker, terwijl een zelfrijdende hoogwerker wellicht de beste keuze is voor brede gebouwen. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en bieden we persoonlijk advies op maat. Op onze website vindt u gedetailleerde informatie over de specifieke eigenschappen van elke machine. Mocht u nog vragen hebben, dan staan we u graag te woord via telefoonnummer 0488 441 228.

Zowel binnen als buiten

Als glazenwasser heeft u waarschijnlijk zowel binnen- als buitenprojecten. Voor binnenwerk, zoals het schoonmaken van ramen in een atrium, verhuren wij hoogwerkers met een accu, zoals onze schaarhoogwerker. Dit zorgt ervoor dat er geen uitlaatgassen vrijkomen in het gebouw. Ongeacht welke hoogwerker u als glazenwasser kiest, ze zijn allemaal gemakkelijk te verplaatsen van de ene naar de andere klus, bijvoorbeeld met behulp van een aanhanger. Hierover kunnen wij u uiteraard ook adviseren.

Ons assortiment hoogwerkers

Gemakkelijk een hoogwerker huren

Als glazenwasser beschikt u waarschijnlijk al over uw eigen materialen. Maar voor uitzonderlijke projecten, moeilijk bereikbare plekken of gebouwen met grote hoogtes, kunt u eenvoudig een handige hoogwerker bij ons huren.

Is een certificaat vereist?

Nee, een hoogwerker certificaat is niet verplicht. U kunt als glazenwasser zonder zorgen een hoogwerker huren voor uw tijdelijke klus. Volgens de wet moeten werkzaamheden op hoogte veilig en ergonomisch worden uitgevoerd. Bij Willemsen Verhuur voldoen al onze hoogwerkers ruimschoots aan deze veiligheidseisen. Uiteraard voorzien wij u van volledige instructies over het juiste gebruik ervan. Veiligheid staat bij ons namelijk voorop.

Huur een hoogwerker bij Willemsen Verhuur

Wilt u als glazenwasser een hoogwerker huren? Vele anderen zijn u al voorgegaan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of kom eens langs in Opheusden om ons uitgebreide assortiment te bekijken.