Hoogwerker huren voor schilderen

Bent u op zoek naar een hoogwerker om te huren voor schilderwerken? Dan bent u bij Willemsen Verhuur in Opheusden aan het juiste adres. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, op grote hoogte of op moeilijk bereikbare plekken; met ons uitgebreide assortiment aan machines en gereedschappen kunt u zowel als bedrijf en als particulier bij ons terecht.

Welke hoogwerker is het meest geschikt voor schilderwerk?

Bij Willemsen Verhuur hebben we acht verschillende hoogwerkers en ieder met een specifieke toepassing. U kunt kiezen uit spinhoogwerkers, telescoophoogwerkers, schaarhoogwerkers, smalle hoogwerkers of zelfrijdende knikarmhoogwerkers. De schaarhoogwerker transporteert mensen alleen verticaal, terwijl de spinhoogwerkers en telescoophoogwerkers zowel horizontaal als verticaal kunnen bewegen. Het is belangrijk om de juiste hoogwerker te kiezen voor uw specifieke schilderklus. Op onze website vindt u gedetailleerde specificaties van elke machine. Heeft u persoonlijk advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op via 0488 441 228.

Ons assortiment hoogwerkers

Wat zijn de kosten voor het huren en bezorgen van een hoogwerker?

Bij Willemsen Verhuur kunt u al vanaf een halve dag een hoogwerker huren. Voor langere huurperiodes kunnen wij speciale kortingen aanbieden. Daarnaast bieden wij ook bezorgservice op aanvraag. De tarieven variëren per machine en worden u toegestuurd bij het indienen van een aanvraag.

Veilig een hoogwerker huren

Veiligheid staat bij Willemsen Verhuur voorop. Volgens de wet moeten werkzaamheden op hoogte veilig en ergonomisch worden uitgevoerd. Daarom geven wij bij het huren van een hoogwerker voor schilderwerk altijd uitgebreide instructies over het gebruik en de veiligheidseisen. Wij zorgen ervoor dat u alle nodige kennis heeft om de machine op de juiste manier te bedienen en bieden optimale begeleiding voor een veilige ervaring.

Is een certificaat vereist?

Bij Willemsen Verhuur voldoen al onze hoogwerkers aan de veiligheidseisen, waardoor een certificaat niet verplicht is voor het huren en bedienen van een hoogwerker. U dient wel minimaal 18 jaar oud te zijn en een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen.

Wilt u een hoogwerker huren voor uw schilderwerk? Wij staan voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op of ontdek ons assortiment online.