Kraan huren

Bent u op zoek naar een geschikte kraan, oftewel een graafmachine, voor uw graafwerkzaamheden? Bij Willemsen Verhuur in Opheusden kunt u de kraan huren die perfect aansluit bij uw klus of project. Bekijk ons uitgebreide assortiment op de website en kies de kraan die u helpt om uw project tot een succesvol einde te brengen.

De juiste kraan voor ieder project

Bij Willemsen Verhuur heeft u een ruime keuze. Voor klussen rondom het huis is een mini kraan zeer geschikt. Deze compacte machine weegt slechts duizend kilo en is slechts 78 centimeter breed, waardoor deze door een deuropening past. Particulieren kunnen enorm profiteren van deze compacte kraan omdat het werk aanzienlijk wordt verlicht.

Voor zwaardere klussen raden we aan om een grotere kraan bij ons te huren. We hebben machines van 1750 kilogram op rupsbanden, maar ook machines van maar liefst 2500 kilogram. Deze kranen zijn bijzonder stabiel en hebben een groot vermogen.

Als u sleuven wilt graven, is onze kettinggraafmachine de juiste keuze. Deze kraan beweegt zich soepel voort op rupsbanden en kan zich gemakkelijk verplaatsen op elk terrein. U kunt bij ons kranen huren zonder machinist.

Aanhangwagens en diverse accessoires

Bij onze kranen kunt u ook een aanhangwagen huren, wat het verplaatsen van de kraan nog gemakkelijker maakt. Als u zelf liever niet wilt rijden, kunnen wij de kraan naar de gewenste locatie brengen. Daarnaast bieden wij diverse accessoires aan die het werk vergemakkelijken, zoals een wortelmes, oprijplaten, een puinbak of een riek. Met deze materialen kunt u uw project of klus gemakkelijker en veiliger uitvoeren. Ontdek alle mogelijkheden op onze website.

Voor particulieren en professionals

Zowel particulieren als professionals kunnen bij ons een geschikte kraan huren. Misschien is uw eigen kraan tijdelijk buiten gebruik vanwege onderhoud, of heeft u extra capaciteit nodig voor een bepaalde periode. Bij ons kunt u terecht voor een scherpe prijs. Een kraan huren is al mogelijk vanaf €110 per dag. Bij langere huurperiodes bieden wij aantrekkelijke kortingen.

Ons assortiment kranen

Neem hieronder een kijkje in ons assortiment met kranen om te huren.