Machinetransporter huren

Op een veilige manier een machine verplaatsen met een machinetransporter? Bij Willemsen Verhuur in Opheusden kunt u eenvoudig een machinetransporter huren. Onze machinetransporter met drie assen is ideaal voor het vervoeren van diverse boomkwekerijmachines en minigraafmachines met rupsaandrijving. Met de oprijklep kunt u de machines gemakkelijk op de aanhanger laden.

Machinetransporter huren voor het vervoeren van machines

Een machinetransporter is speciaal ontworpen voor het veilig vervoeren van machines. Of u nu een machine over de openbare weg wilt verplaatsen of over onverhard terrein, bij ons kunt u een machinetransporter huren die geschikt is voor beide situaties. Dankzij de drie assen zakt de aanhanger niet snel weg in zachtere ondergrond.

Ons assortiment machinetransporters

Laadklep en lage laadvloer

Onze machinetransporter heeft een ruime bakmaat van 400 x 180 cm en is ontworpen om machines tot 2500 kg te dragen. Met de brede laadklep van 150 cm en de lage laadvloer kunt u de machines moeiteloos op de aanhanger rijden. Het huren van een machinetransporter is de veiligste manier om machines te vervoeren.

Goed om te weten

Houd er rekening mee dat onze machinetransporter niet geschikt is voor het vervoeren van zware machines met een gewicht van meer dan 2500 kg, omdat de aanhanger niet kan kiepen. Daarnaast raden we aan om voor het verplaatsen van scooters of motoren een andere aanhanger te huren, aangezien onze machinetransporter niet is uitgerust met de benodigde rails om tweewielers vast te zetten.

Veilige en betrouwbare machinetransporter huren

Bij Willemsen Verhuur begrijpen we het belang van veiligheid en betrouwbaarheid bij het vervoeren van machines. Daarom kunt u bij ons een machinetransporter huren die voldoet aan alle veiligheidsnormen. Neem vandaag nog contact met ons op om een machinetransporter te huren voor uw specifieke behoeften. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste aanhanger voor uw (gehuurde) machine.